Τσιρώνης βρεφικά Πάτρα - Cyber Monday

Cyber Week Sales 2020 – Ώρα για δώρα!

Οι γιορτές πλησιάζουν και ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τα δώρα που θα κάνουμε στους αγαπημένους μας! Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε ποιοτικά προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες των μωρών αλλά και των μαμάδων, με προσφορά -20% για όλη την εβδομάδα!

Τι έκπτωση κερδίζω?

Με όλες τις αγορές που θα πραγματοποιηθούν στο online κατάστημά μας κατά την τρέχουσα εβδομάδα (30/11/20-6/12/20) κερδίζετε έκπτωση 20% σε όλα τα μη εκπτωτικά προϊόντα!

Μπορώ να συνδυάσω και να προμηθευτώ προϊόντα τα οποία συμμετέχουν στην προσφορά Cyber Week Sales 2020 και προϊόντα τα οποία δεν συμμετέχουν σε αυτή?

Βεβαίως! Μπορείτε να προμηθευτείτε προϊόντα τα οποία συμμετέχουν στην προσφορά Cyber Week Sales 2020, αλλά και προϊόντα που είναι ήδη εκπτωτικά με την ίδια παραγγελία. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας μπορείτε να προσθέσετε τον κωδικό CWSALES ώστε να προστεθεί αυτόματα η έκπτωση, στα μη εκπτωτικά προϊόντα.

Μέχρι πότε μπορώ να κάνω τις αγορές μου από το maternity – Τσιρώνης βρεφικά και να επωφεληθώ της προσφοράς?

Η προσφορά Cyber Week Sales 2020 ισχύει έως τις 06/12/2020 και ώρα 00:00:00.

Σε ποιο στάδιο της παραγγελίας μου συμπληρώνω τον εκπτωτικό κωδικό CWSALES ?

Από την στιγμή που εισέλθετε στην κατηγορία «καλάθι αγορών» θα μπορείτε να εισάγετε τον εκπτωτικό κωδικό CWSALES ώστε να επωφεληθείτε της προσφοράς.