Αναζήτηση

Καροτσάκι? Ελάτε να διαλέξουμε μαζί το κατάλληλο!

Καροτσάκι? Ελάτε να διαλέξουμε μαζί το κατάλληλο!

Όταν έρθει η ώρα να επιλέξουμε ένα παιδικό καρότσι, πρέπει να σκεφτούμε και να λάβουμε υπόψιν πολλές παραμέτρους. Μία πολύ βασική παράμετρος είναι η άνεση του μωρού μας. Μία άλλη παράμετρος είναι πρακτικότητα-εργονομία του καροτσιού.

Μια καλή συμβουλή θα ήταν να προσπαθήσουμε να φανταστούμε στο μέτρο του δυνατού την νέα μας καθημερινότητα. Δηλαδή να φανταστούμε ποιες θα είναι οι ανάγκες μας σε καθημερινή βάση. Π.χ. θα έχουμε πολλές μετακινήσεις με το αυτοκίνητο; Το μωράκι μας θα περνάει την νύχτα συχνά σε έναν άλλο χώρο εκτός του δικού μας (στο σπίτι των γονιών μας); Υπάρχουν σχεδόν καροτσάκια για όλες τις ανάγκες που μπορούν να μας καλύψουν.

Είναι πολύ λογικό πολλές φορές να συμβουλευόμαστε φιλικά ζευγάρια, και πολύ καλά κάνουμε, που έχουν ήδη εμπειρία με καροτσάκια από τα δικά τους μωράκια γιατί πολλές φορές μπορούν να φέρουν στο φως παραμέτρους που μπορεί να μην είχαμε σκεφτεί. Αλλά δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι κάτι που ίσως βόλεψε αυτούς δεν σημαίνει ότι θα βολέψει και εμάς στην δική μας επαφή με ένα παιδικό καροτσάκι. Συζητάμε λοιπόν, ακούμε αλλά αποφασίζουμε πάντα βάση των δικών μας αναγκών.

Ας δούμε λοιπόν κάποια ερωτήματα στα οποία θα ήταν καλό να δώσουμε απαντήσεις:

  •  Χρειάζομαι ένα πολυκαρότσι; Το πολυκαρότσι είναι καρότσι το οποίο περιέχει συνήθως 4 τεμάχια. Το ίδιο το καρότσι με το καθισμά του, ένα πορτ μπεμπέ, ένα κάθισμα αυτοκινήτου Group 0+ και μία τσάντα αλλαξιέρα.   Στο οποίο εκτός από το ίδιο κάθισμα που διαθέτει το καρότσι για να μεταφέρουμε το μωρό μας μπορούμε να προσαρμόσουμε πάνω στον σκελετό  το καθισμάτακι του αυτοκινήτου ή το πορτ μπεμπέ.
  • Χρειάζομαι ένα καρότσι απλό χωρίς τα παρελκόμενα (πολυκαρότσι);
  • Έχω πρόβλημα χώρου και αποθήκευσης και χρειάζομαι ένα καρότσι που να καταλαμβάνει λίγο χώρο όταν το κλείνουμε (π.χ. να χωράει στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου μας);

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε…!
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή απορία σχετικά με την επιλογή ενός παιδικού καροτσιού μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.